Förarhandbok till CoPilot - Installationshandbok

Updated by Matt Childs

KOMMA IGÅNG MED COPILOT-NAVIGERING

CoPilot är det nya navigeringsverktyget som MICHELIN Connected Fleet har integrerat i sin Smart Job Management-lösning för att komplettera hela paketet av verktyg för att hantera jobb, arbetsbelastning eller leveranser.

Integrationen tillåter användare med Smarter Driver-appen att ladda ner och installera CoPilot-mappapplikationen och växla mellan det föreskrivna jobbet i Smarter Driver-appen och navigeringen för att komma till det jobbet.

Komma igång.

Innan du använder CoPilot bör du ha fått ett e-postmeddelande från CoPilot som uppmanar dig att gå med i CoPilot med länkar till lämplig appbutik och inloggningsuppgifter.

Alternativt kan du öppna App Store på IOS eller Play Store på Google och söka efter CoPilot GPS.

Ladda ner, installera sedan programmet och öppna sedan.   Se till (om du uppmanas) att tillåta GPS/Plats eftersom detta är avgörande för navigeringen.

Du kommer då att ha möjlighet att läsa villkoren och acceptera dem för att fortsätta

När du uppmanas att gå med i CoPilot klickar du på knappen Gå med i företagskonto

Detta tar dig till CoPilot ID-registreringen.   I e-postmeddelandet du fick tidigare från CoPilot innehåller det de inloggningsuppgifter som du behöver för att logga in. Ange dessa detaljer om denna sida (din e-postadress, ett valfritt lösenord och koden som du har skickats) När du har gått igenom det här steget kommer dina kartinställningar att laddas ner till din enhet och du är redo att använda CoPilot.

How did we do?