Använda CoPilot med Smart Jobs Management - Förarhandbok

Updated by Matt Childs

Använda CoPilot för att navigera till jobb

CoPilot kan integreras med Smart Jobs Management från MICHELIN Connected Fleet så att en förare kan ta emot ett jobb och navigera till jobbet samtidigt som han slutför jobbet i Smarter Driver-appen. Den här guiden visar hur du slutför detta.

När ett jobb tilldelas en förare visas det i Smarter Driver-appen under Jobb tävlade idag sektion

Klicka på jobbknappen för att ta dig till listan över jobb, klicka sedan på navigeringsikonen för jobbet för att öppna CoPilot

När du öppnar detta första gången kommer du att bli ombedd att välja CoPilot som standardnavigeringsverktyg eller -app

Nästa skärm kommer att be dig välja din fordonstyp. Det finns en lista över förinställda standardtyper eller så kan du konfigurera manuellt. Informationen i dessa inställningar avgör den lämpligaste vägen att ta och inkluderar fordonshöjd, bredd, längd, vikt och farligt gods eller inte.

När du har valt din fordonstyp definieras rutten. Eventuella potentiella varningar (ULEZ, vägtullar etc) markeras innan du får en översikt över rutten som helhet.

Slutligen klickar du på den gröna pilen i det nedre högra hörnet för att starta navigeringsprocessen med din enhets GPS.

How did we do?