Hantera Antera Dina CoPilot-Licenser

Updated by Matt Childs

HANTERA DINA COPILOT-LICENSER

Som administratör för dina CoPilot-licenser har du möjlighet att utfärda och återkalla licenser till användare av CoPilot-appen med hjälp av Account Manager-funktionen.

För att komma åt Account Manager-funktionen använd denna länk https://onboarding.trimblemaps.com/auth/login

Logga in på systemet på inloggningssidan

Kontohanterarens sida visas nedan. Här kan du hantera alla dina användare och licenstagare. Du kan när som helst få hjälp och support genom att använda hjälpknappen uppe till höger på skärmen eller klicka på "Behöver du hjälp?" knappen som kör en instruktionsvideo åt dig.

Se självstudievideon om hur du använder avsnittet Kontohanterare här.

För att lägga till ytterligare tillgångar (fordon som du kan tilldela tillgängliga licenser till), klicka på den blå knappen Lägg till tillgång längst upp till höger på skärmen Account Manager. Skärmen Lägg till tillgång ber dig att fylla i följande information -

1. Användarnamn eller fordons-ID
  2. Användarens e-post
  3. För-och efternamn
  4. Kontaktnummer
  5. Vilken licens som ska tilldelas och antalet tillgängliga licenser.

Klicka på knappen Lägg till tillgång i det nedre högra hörnet för att slutföra processen och skicka ut en e-postinbjudan till användaren (se nedan)

För ytterligare support att ställa in dina tillgångar och hantera dina licenser klicka HÄR

How did we do?