Uw voertuigen een naam geven of hernoemen

Updated by Matt Childs

Uw voertuigen een naam geven of hernoemen

Elke M210 heeft een serienummer op het apparaat. Dit nummer verschijnt als de standaard apparaatnaam in Masternaut Connect.

We raden u aan om de naam van het apparaat te wijzigen in het kenteken van het voertuig - zo kunt u uw wagenpark eenvoudig volgen en rapporteren in Connect.

Uw serienummer vindt u op het apparaat, zoals hier aangegeven:

Zodra u bent ingelogd in Connect, kunt u uw voertuigen bekijken en bewerken door de optie 'Tools' te selecteren in de navigatie, gevolgd door 'Vehicles'.

Klik op 'Acties' om een lijst met beschikbare opties voor elk voertuig weer te geven.

Selecteer 'Naam wijzigen' en u kunt de naam van het voertuig wijzigen.

How did we do?